Ally Bank

Saving & investing, frugality & simple living. They're all part of the wealth equation.
Here's the place to discuss getting (and keeping!) your money.

Moderator: lvergon

jtf001
Posts: 3
Joined: Thu Aug 23, 2012 5:31 pm
Contact:

Ally Bank

Postby jtf001 » Thu Aug 23, 2012 5:40 pm

|( I cannot believe this bank does not support MAC OS systems. Something is not right.

VinTek
Posts: 2216
Joined: Fri May 04, 2007 8:14 pm
Contact:

Re: Ally Bank

Postby VinTek » Fri Aug 24, 2012 7:42 am

jtf001 wrote:|( I cannot believe this bank does not support MAC OS systems. Something is not right.

From the Ally Bank Help Center:
Which internet browsers work best with the Ally Auto site?

For Windows XP, Vista, or Win 7

Microsoft Internet Explorer 7.0, 8.0 or 9.0

Firefox 3.6

Chrome 8.0 and higher

Safari 5.0 and higher

For Macintosh using OS 10.5x or higher

Safari 5.0 and higher

Firefox 3.6

Chrome 8.0 and higher

Note: If you are using a different browser version, it might render correctly with our site; however, we recommend the configurations listed above as they have been certified for our website.

jtf001
Posts: 3
Joined: Thu Aug 23, 2012 5:31 pm
Contact:

Re: Ally Bank

Postby jtf001 » Fri Aug 24, 2012 4:59 pm

NOW I AM REALLY CONCERNED

Safari 5.05 is on my machine.

Today I got an email stating my initial deposit had occurred:

YOUR ALLY BANK ACCOUNT


Your initial deposit was sent to your new Ally Account

Last night I specifically asked Ally customer service NOT to do the transfer from their end because of an error message I kept getting. Today the transfer is showing up on my bank account.


When I went to Ally site today to try and make another small deposit, thinking the problem had been corrected THE SAME ERROR OCCURRED:

transfer funds


This page contains the following errors:
error on line 34 at column 3: Sequence ']]>' not allowed in content
Below is a rendering of the page up to the first error.

As I said, something is not right.

VinTek
Posts: 2216
Joined: Fri May 04, 2007 8:14 pm
Contact:

Re: Ally Bank

Postby VinTek » Fri Aug 24, 2012 5:04 pm

I'm guessing that your transactions are going through but that the result isn't rendering properly. Call them again and forget about troubleshooting, just make sure you know what transactions have and haven't occurred. Make sure you write down the time you called and the name of the rep you talk to.

When you go back into the site, try using another browser. I would guess that the error message will not recur.

jtf001
Posts: 3
Joined: Thu Aug 23, 2012 5:31 pm
Contact:

Re: Ally Bank

Postby jtf001 » Sat Aug 25, 2012 6:43 am

I did switch browsers and everything worked. Thank you for your prompt reply and advice. It must be the programmer in me to want to fix the bugs. Thanks again.

Marcopolo
Posts: 53
Joined: Sat Mar 03, 2012 11:50 pm
Contact:

Re: Ally Bank

Postby Marcopolo » Tue Aug 28, 2012 8:55 pm

I use Firefox on the Mac OSX and that fine with Ally .

**Marcopolo


Return to “Personal Finance”

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot]